Servicetilbud på Hidra

Kollektivtransport, brygger/havner, offentlige toaletter, dagligvarehandel, bibliotek…
Vi har det du trenger på Hidra! Her får du en oversikt over servicetilbudet.

Butikken i Kirkehamn

Når man kjører bakken ned til Kirkehamn er Matkroken det første man kommer til. Nærbutikken har et bredt utvalg av basisvarer og fungerer også som et sosialt samlingssted. I sommersesongen kan man også legge til med båt helt innerst i havnen. Den hyggelige betjeningen hjelper deg med det du måtte ønske.

Finn mer info om Matkroken i Kirkehamn på deres Facebook side.

Butikken i Rasvåg

Butikk med fullt dagligvaresortiment. Salg av drivstoff for bil og båt. Her finner man også egen kafé med varmretter, kaffemat og øl- og vinrettigheter. Adresse: Rasvågveien 330.

Finn mer info om Butikken i Rasvåg på deres Facebook side.

Hidra Bibliotek

Hidra Bibliotek åpningstider: Torsdager fra 09.00 – 12.00 og 15.30 – 18.00 (meråpent bibliotek i skolens åpningstider mandag til fredag).

Finn mer info om Hidra bibliotek på deres Facebook side.

Hidra Båttaxi

Hidra båt-taxi tilbyr gruppeturer for opptil 10 personer. Bli med på fiske- og krabbetur eller guidede turer i skjærgården. Selskapet tilbyr også frakt fra Flekkefjord til Hidra eller transport til andre steder i området. De skreddersyr også turen etter deres behov. Båten er en Viksnes 80 og her kan man også sitte tørt inne om været ute er ruskete.

Hidra Drivstoff

Drivstoffanlegg for alle typer biler og båter. Her tilstrebes det å tilby distriktets billigste drivstoff året rundt. Brygger er lagt til rette for små og store båter. Du finner anlegget i Fiskerihavna i Kirkehamn.

Mer informasjon på Facebook sidene til Hidra Drivstoff.

Rasvåg gjestehavn

Veisevågen gjestehavn i Rasvåg har god kapasitet til alle størrelser båter. Her er tilgang til vann og strøm, samt et serviceanlegg med toalett, dusj og kjøkkenkrok.

Rasvåg Tank

Drivstoffanlegg for biler og båter. Du finner anlegget i Rasvåg i tilknytning til butikken.

Mer informasjon på Facebook sidene til Rasvåg Tank.